Delicious i mobilen – andra gör det bättre

gravatar
By Johan
 · 
December 29, 2008
 · 
2 min read

I detta inlägg tänkte jag egentligen berätta om att teamet bakom Delicious i början på december släppt en mobil version av Delicious (som man hittar på http://m.delicious.com) när jag upptäckte att ibland kommentarerna fanns det en mycket bättre version, speciellt anpassad för iPhone.

Delicious påpekar visserligen att deras version är en Beta och att de gärna vill ha kommentarer och förslag till förbättringar, men när jag ser den mobila versionen från iLicious undrar jag om de inte ska lägga ner sin egen satsning och istället kontakta iLicious.

iLicious version är helt enkelt komplett där du självklart kan se dina egna, senaste och populära bokmärken samt söka efter bokmärken. Förutom det kan du även se dina bokmärken som ett tag cloud, antingen i alfabetisk ordning, eller ännu roligare som ett riktigt tag cloud i storleksordning.

Förutom allt detta finns det lätta inställningsmöjligheter för hur många bokmärken som ska listas på varje sida samt en inställning för när ett bokmärke ska listas baserat på hur många bokmärken med samma tagg som finns.

Förutom att iLicious är komplett gillar jag att jag slipper installera ytterligare program som bara gör en enda sak, till exempel DeliciousSafari som jag testat innan eller Red Delicious som jag dock inte testat. Red Delicious kostar dessutom 15 kr i App Store, iLicious är gratis.

Tagged: bokmärken · delicious · iPhone · sociala medier · tag cloud
Comments

No Comments.

Leave a replyReply to

Get in touch

Galveston AB
Murbruksgatan 8
216 46 Limhamn
Sweden
Phone: +46732439720
Email: johan@galveston.se
LinkedIn:
@galveston

© Galveston 2023