Available for new assignments now

4093774490_959229ed35_z

Hmm, funderar på att samla “bra idéer” någonstans i en form av idébank så jag kan komma åt dem när jag kan tänkas behöva dem. Kom på att jag borde göra detta i en WordPressblogg för att kunna utnyttja det faktum att det är enkelt att posta från både webb och mobilt (via app eller mail) samt att det är enkelt att tagga upp posterna/ideerna för att hitta liknande ideer för tex “mobiloperatörer” eller “affärsideer”.

Dessa idéer “borde” väl enligt normen vara hemliga eftersom de kan vara “värda” något och inte borde hamna i orätta händer. Min tanke är dock om jag inte istället skulle göra idéerna publika för att på så sätt få input och utveckling av andra som hittar mina idéer.

Hmm, tål att funderas på…

Foto: http://www.flickr.com/photos/krunkwerke/4093774490


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *