Available for new assignments now

sagt-om-swedbank_1246180103821

Efter mitt inlägg om Svenska banker i mobilen – en uppdatering hittade jag en inlänk dit från en sida som heter sagtom.syrupsthlm.com/swedbank vilket visade sig vara en enkel och trevlig sammanfattning om vad som sägs om Syrups kund Swedbank i de sociala medierna.

Sidan sammanfattar kort när, i detta fall Swedbank, nämns på Google Blog Search, Twingly, Knuff, YouTube och Flickr. Perfekt för en enklare bevakning om hur “snacket går” kring Swedbank och för att kunna bemöta kritik och svara på frågor. Kanske skulle man kunna lägga till Backtweets för att se tweetar till exempelvis www.swedbank.se

Syrup har även gjort liknande sidor för övriga kunder som Atava, Casall, Newsmill, Stadium och Trygg-Hansa.

Däremot hittar jag ingen bevakning på varken /syrup, /syrupsthlm eller /syrupstockholm. Får se om denna post hamnar i någon på Syrups bevakningslista och så fall får ni gärna kommentera syftet, tankarna och idéerna runt sidorna.


4 thoughts on “Trevlig kundbevakare från Syrup Stockholm”

 1. Ska vi tolka bristen på kommentarer här att Syrup inte har så bra koll pratet kring sitt eget varumärke ? 😉

 2. Johan says:

  Kan det vara så illa? Kanske vi kan skylla på semestertider och allt men idag är det exakt en månad sedan jag skrev den här posten.

 3. Fredrik says:

  Haha, du vet. Skomakarens barn….
  Vi ser mest till att det snackas om våra kunder. Ttrevlig post.
  Fredrik

 4. Johan says:

  Jasså ni på Syrup hittade hit till slut 🙂
  Tack för kommentaren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *