Available for new assignments now

dn-dump

DN.se har fått en ny design idag. Tänker inte skriva en djup recension av sidan men kan konstatera att sidan känns mer tom än innan. Inte mer luft utan tom. Spontant tycker jag nog att SVDs sida känns mer fyllig och modern men å andra sidan läser jag aldrig SVD på nätet.

Bara för att det är kul testade jag att skärmdumpa den nya sidan med Screengrab och numer är DN.se ca 6300 px hög jämfört med ca 7800 px innan. Se skärmdumpen av hela DN på Flickr och läs mer om utvecklingsarbetet på DN:s blogg.

Även om man inte kan spanska så kan det vara värt att kolla in El Pais på nätet. Upptäckte den redan för något år sedan och imponerades av hur modern den kändes. Det finns massor att läsa och de var tidigt ute med en massa funktioner och möjligheter. Bland annat kan man läsa nyheter med koppling till olika länder, bland annat Sverige på http://www.elpais.com/todo-sobre/pais/Suecia/SWE/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *