Available for new assignments now

Blurb är en amerikansk tjänst på nätet som gör att man enkelt kan göra sin egen bok. Det finns en hel del snygga exempel och inspiration som gör att man blir sugen på att testa. Man skapar sin bok i Blurbs egna program som man laddar ner (finns både till Mac och PC).

Förutom detta finns möjligheten att skapa en bok direkt utifrån sin blogg! Blurb laddar då ner texter, bilder, kommentarer och länkar och skapar automatiskt en bok. Länkarna blir till fotnoter i boken. Blurb stödjer bland annat Blogger, Typepad och WordPress.com, men verkar tyvärr inte stödja WordPress.org, dvs om du kör din egen installation av WordPress.

Tyvärr har jag ingen bokidé just nu men jag definitivt kolla in Blurb när en sådan idé dyker upp.


One thought on “Blurb gör bok av din blogg”

  1. Emma says:

    Cool grej 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *