Warning: Creating default object from empty value in /var/www/galveston.se/public_html/wp-content/themes/blox/framework/zilla-theme-functions.php on line 141
Dropbox delar dina filer även från iPhone | galveston

Dropbox delar dina filer även från iPhone

I september kom Dropbox som publik Beta och då skrev jag om det på Pusha.

Dropbox är en webbtjänst där man automatiskt kan synka filer mellan dina datorer (Mac, PC eller Linux), dela enstaka filer och skapa/dela gemensamma foldrar mellan olika dropboxanvändare. 2 GB utrymme får man gratis men kan köpa till 50 GB.

Idag upptäckte jag att om man besöker http://www.getdropbox.com från sin iPhone får man ett speciellt gränssnitt anpassat till iPhone. Tyvärr kan man i dagsläget inte ladda upp filer (en av iPhones många begränsningar) men däremot kan man dela filer från iPhonegränssnittet genom att direkt ha möjlighet att maila filens publika adress till någon.

Leave a Reply